23 Nisan'a özel İletişim'den çocuklara özel kutlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen programda çocuklar, sinema ve özel ışık gösterimi, yüz boyama, balon yapma, dans gibi çeşitli etkinliklerle renkli dakikalar geçirdi

23 Nisan'a özel İletişim'den çocuklara özel kutlama
Editör: Konya Time
22 Nisan 2022 - 22:15

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel bir etkinlik düzenledi.

İletişim Başkanlığı konferans salonundaki etkinliğe, kurum personeli ile çocukları katıldı.

Çocukların Türk bayrakları ile karşılandığı etkinlikte, TRT Çocuk tarafından hazırlanan Aslan Hürkuş Kayıp Elmas sinema gösterimi yapıldı.

 

Özel ışık gösterilerinin yer aldığı programda, misafir çocuklar, palyaçoyla birlikte balon yapma, yüz boyama ve dans etkinlikleriyle renkli dakikalar geçirdi.

Çocukların sevdiği renkli macun, pamuk şeker, patlamış mısır gibi ikramların yapıldığı ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte, 23 Nisan ve çocuk şarkıları söylendi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personeli ile kurum yetkilileri de miniklerin neşesine ortak oldu.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İletişim Başkanlığı çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çalışma arkadaşlarımızın çocukları '23 Nisan Şenliği'nde bir araya geldi. Çocuklarımızın yüzlerinin güldüğü nice güzel yarınlara, bayramlara." değerlendirmesinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum