Artvin Şavşat'ta 6 ev yandı; 1 ölü, 1 kayıp

Artvin'in Şavşat ilçesi Taşköprü köyüne bağlı Cami Mahallesi'nde, 6 ev ile 3 samanlığın yandığı yangında 1 vatandaşın hayatını kaybettiği 1 vatandaşın ise kayıp olduğu bildirildi

Artvin Şavşat'ta 6 ev yandı; 1 ölü, 1 kayıp
Editör: Konya Time
20 Nisan 2022 - 09:45

Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Artvin Vali’si Yılmaz Doruk, Şavşat ilçesi Taşköprü Köyü’nün Cami Mahallesi’nde çıkan yangınla ilgili incelemelerde bulundu.

Artvin Valiliğinin haberlerine göre, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. E. Erkan Balta’nın da eşlik ettiği incelemelerde yetkililerden bilgi alan Doruk, burada yaptığı açıklamada sabahın erken saatlerinde meydana gelen olaya AFAD koordinesindeki ekiplerin acilen müdahalede bulunduğu belirterek şunları söyledi: “Yaşanan bu üzücü olayda yapılan ilk tespitlere göre ne yazık ki 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 1 vatandaşımızın da kayıp olduğu anlaşılmıştır. Kayıp vatandaşımızın bulunması için yürütülen çalışmalar titizlikle devam ediyor. Ayrıca yine yapılan ilk tespitlere göre olayda 6 konut ve 3 samanlık hasar görmüştür.

Hem kayıp vatandaşımızı arama hem de oluşan hasarlardan dolayı vatandaşlarımız açısından meydana gelebilecek herhangi bir mağduriyete mahal vermemek adına çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Devlet olarak tüm imkanlarımızla burada vatandaşlarımızın yanındayız. Tekrardan tüm Artvin ve köy halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu üzücü olayda vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum