Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme

Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme sayesinde tüm ekibinizin etkinlik olarak ne kadar aktivitede bulunduğunu takip etme imkanına sahip olabilirsiniz.

Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme
Editör: Konya Time
30 Mayıs 2022 - 22:46

Ayrıca ekibinize planlı ya da taslak görevler tanımlayabilirsiniz ve tanımladığınız her görevi anlık olarak yönetebilirsiniz. Bu programı tüm ofis ve saha ekibiniz için iş takibi yapmak adına kullanabilirsiniz. Bununla birlikte çalışanlarınızın işine ya da pozisyonuna göre de özelleştirme yapabilirsiniz.

Personel iş takibi artık oldukça kolay! İş takıp yazılımı sayesinde çalışanlarımız kendi iş planlarını  oluşturur ve iş için yapmış olduğu plana yönelik taslak hazırlayabilir. Yöneticiler tarafından personellere iş atanabilir ve raporlama yapılabilir. Ayrıca Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme programı sayesinde aktivite performansları da belirlenebilir ve prim puanlandırma yapılabilmektedir.

Müşteriler ve onların yapacakları aktiviteye göre dilediğiniz gibi zaman hesaplaması yapabilirsiniz. Müşteri ve personel kartları üzerinden de geçmişe yönelik olacak şekilde aktivite kontrolü yapabilmeniz mümkündür. Ofiste ya da evde çalışma faaliyetlerini sürdüren tüm çalışanların izleme aktiviteleri bu program sayesinde kayıt altına alınabilmektedir ve bu aktiviteler için de rapor alınabilmektedir.

Personel, çalışan izleme sayesinde oluşabilecek tehdit unsurları durdurulur ve çalışan verimliliği üzerine çalışılır. Bu sayede iş süreci de hızlandırılır. Bu uygulamada asıl hedef verimliliğin arttırılmasıdır. Bir de içerden oluşabilecek tehditleri ortadan kaldırmak amaçlanır. Bu çalışan izleme yazılımı sayesinde iş yerindeki uygulamalar, web siteleri, USB, keylog’lar, ağ trafiği gibi kullanıcılar tarafından yapılan tüm aktiviteler rapor edilir. Ayrıca çalışan verimliliğinin artırılması için de çalışanın motivasyonunu engelleyecek sen siteleri ya da uygulamalar için bir engelleme listesi yapılabilmektedir.

Bu yazılım ile bilgisayar giriş çıkışı boyunca geçirilen süre raporlanır. Klavye ve fare hareketinin tespiti ile çalışma süresi genel performans raporu ile de çalışan verimliliğinin ne seviyede olduğu ölçülebilmektedir. Çalışan bilgisayarında uzak masaüstü bağlantısı da bulunur ve bu bağlantı aracılığı ile istediğiniz zaman kontrolü elinize alabilirsiniz.

İş takibi yapmak isteyen ve kontrolü elinden bırakmak istemeyen şirketlerin personel izleme yazılımı sayesinde kullanıcıların ekranlarını gerçek zamanlı olarak izlemesi mümkün olabilmektedir. Personel Aktivite İzleme ve Performans Değerlendirme yazılımı sayesinde klavye yazışmaları, USB hareketleri, hangi web siteye girildiği gibi bilgisayarda yapılan tüm hareketlerin detaylı olarak görüntü kayıtları tutulur. Bu yazılım ile çalışanların daha verimli olması ve aktif çalışma sergilemesi sağlanır. En önemlisi bu program ile şirketinden de dijital alanda depolanmış olan verileri korunmuş olacaktır. 

Bu yazılım sayesinde çalışanlarınızın hangi uygulama üzerinde ne kadar vakit geçirdiğini, hangi web siteyi ne kadar kullandığını detaylı olarak görebilirsiniz ve raporlayabilirsiniz. Yani çalışanlarınızın verimliliğini ölçmek rahatlıkla sağlanabilir. Personel aktivitelerini izleyerek de oluşabilecek iç ya da tehditlerin önüne geçmeniz sizin adınıza en büyük ve önemli önlem olacaktır.

Uzaktan takip etmek istediğiniz kullanıcı ya da kullanıcıların bilgisayarındaki trafiği izleyebilirsiniz ve olması tehditlere karşı önlem alabilirsiniz. Güvenlik sebebinden dolayı erişimi engellemek istediğiniz zaman da özel anahtar kelimeleri belirlemeniz gerekir. Bu belirlediğiniz özel anahtar kelimeleri içerisinde bulundurulan web sayfalarına erişimi istediğiniz kişiye ve istediğiniz süre boyunca engelleyebilirsiniz.

Bu yazılım programı sayesinde USB hareketlerini sınırlamayı da sağlayabilirsiniz. Çalışanlarınızın bilgisayarlarından gerçekleştirmiş olduğu her USB hareketini kayıt altına alma özelliği sayesinde izleyebilirsiniz. Kullanıcıların bilgisayarının içerisinde bulunan herhangi bir dosyayı ya da klasörü isim olarak değiştirebilir, silebilir ya da yeni bir klasör oluşturma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bunların yanında bir klasörde işlem yapıldığı zaman uyarı ya da bildirim almak istiyorsanız bunları da sisteme tanımlayabilirsiniz. Kullanıcı bilgisayarları tarafından gönderilmiş olan yazdırma etkinliklerini de takip edebilirsiniz. Hangi cihazdan kim tarafından yazdırma yapılıyorsa bunu da girebilme imkanınız bulunmaktadır. 

Bu yazılım sayesinde zaman takibi ile personel takip formu oluşturma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üst düzey yetkililerin verimlilik ya da üretkenlik olarak tanımladığı eylem kısa bir zaman içerisinde daha çok iş yapılmasıdır.  Çalışanlarınızın işinde zamanını nerede ve ne kadar harcadığını görerek her personelin etkin bir şekilde çalıştığını garanti altına almak büyük bir kolaylık olacaktır.

Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme yazılımı sayesinde ekibinizde bulunan her kişinin çalışmış olduğu toplam zamanı görebilirsiniz. Aynı zamanda hangi projelerle, müşterilerle ne kadar zaman harcadığına da ulaşabilirsiniz. Oluşan kesin veriler sayesinde müşteriler faturalandırılabilir. Sonuç olarak çalışanların çalışma zamanlarına göre de ödeme yapılabilmektedir.

Kişiler ne kadar etkin bir şekilde çalışsa da dikkati dağılabilir bu gibi durumlarda da Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme yazılımı sayesinde kibarca bir uyarı yapılabilir. Ekran görüntüleri de dahil olmak üzere bu uygulama sayesinde tüm bilgiler şifrelenir. Böylece bilgiler güvende ve emniyette kalır. Personel Aktivite Takibi İzleme ve Performans Değerlendirme internet bağlantısına sahip olan neredeyse her bilgisayarda kurulabilmektedir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum